Naši su proizvodi vrhunske kvalitete

Naši su proizvodi vrhunske kvalitete

Naša drvna biomasa (sječka) proizvedena je isključivo od tvrdog drveta, s izrazito malim udjelom prašine. Ne sadrži primjese nikakve druge tvari osim drveta.
Naši su proizvodi raznoliki i fleksibilni

Naši su proizvodi raznoliki i fleksibilni

Zbog fleksibilnosti naše sječke, poslujemo s klijentima raznih profila. Naša sječka dolazi u granulaciji od G30 za male peći i postrojenja, sve do G50, G80 i G100 za velike energane i njihove sustave. Potpuno smo orijentirani na potrebe naših klijenata te tako možemo isporučiti sječku točno određene granulacije i namjene, a isto tako i sječku lošije kvalitete te od drugih vrsta drveta.
Višemetarsko ogrijevno drvo (VMO) preuzimamo direktno u šumi i vozimo svojim kupcima. Također nabavljamo sve vrste drveta u svim oblicima, dostavljamo pilanske ostatke u dugačkom obliku pakirane u buntove (pakete) te u kratkom obliku rasute (kockice). Isporučujemo koru strojno i ručno skidanu s trupaca te također i piljevinu od tvrdog drveta.
Naša je usluga zaokružena i cjelokupna

Naša je usluga zaokružena i cjelokupna

Svaki segment proizvodnje i dostave obavljamo sami te stoga možemo sa sigurnošću jamčiti kvalitetu i sigurnost isporuke.
Imamo pouzdanu dostavu

Imamo pouzdanu dostavu

Naša su prijevozna sredstva novijeg godišta i iznimno pouzdana. Pogon i skladište nalaze se 2 km od autoceste te možemo isporučivati proizvod u svim vremenskim prilikama. Uvijek posjedujemo veliku količinu sirovine na skladištu a tu je zadržavamo minimalno 6 mjeseci zbog prosušivanja. Na pogonu imamo i mostnu vagu.
Promoviramo ekološki i održivi razvoj

Promoviramo ekološki i održivi razvoj

Ponosno smo što posjedujemo FSC® certifikat. FSC® ili Chain of custody označava odgovornu šumarsku praksu i proizvodnju u sustavu koji povezuje proizvođače i potrošače. FSC® tvrtke imaju visok standard zaštite okoliša i sociološke odgovornosti. Osnovni cilj FSC® certifikata je osiguravanje održivog razvoja u gospodarenju šumama te edukacija potrošača o važnosti takvog proizvoda. Bolje je kupiti FSC® proizvode, iako bili skuplji, nego proizvode čije porijeklo nije dokazano. Pitajte za naše certificirane proizvode.