IZGRADNJA I OPREMANJE POGONA ZA PROIZVODNJU DRVNE SJEČKE KAO PREDUVJET ZA ZELENU I ENERGETSKU TRANZICIJU

Uspješno završen EU projekt „IZGRADNJA I OPREMANJE POGONA ZA PROIZVODNJU DRVNE SJEČKE KAO PREDUVJET ZA ZELENU I ENERGETSKU TRANZICIJU“

HAMAR – PROMET  d.o.o. uspješno je realizirao EU projekt „Izgradnja i opremanje pogona za proizvodnju drvne sječke kao preduvjet za zelenu i energetsku tranziciju“ ukupne vrijednosti 1.935.462,92 eura sa 1.454.478,87 eura prihvatljivih troškova. Zahvaljujući bespovratnim sredstvima Europske unije u iznosu od 660.974,37 eura, dodijeljenih kroz natječaj „Jačanje konkurentnosti poduzeća ulaganjima u digitalnu i zelenu tranziciju“, Hamar – promet d.o.o. je izgradnjom energetski učinkovitog proizvodnog pogona, nabavom visokoučinkovitog stroja za proizvodnju drvne sječke te nabavom ostalih softverskih i hardverskih rješenja značajno doprinuo digitalnoj i zelenoj tranziciji Tvrtke, energetskoj učinkovitosti te kružnom gospodarstvu čime je povećao konkurentnost na domaćem i inozemnim tržištima.

Poveznica na relevantne internetske stranice:

https://strukturnifondovi.hr
https://strukturnifondovi.hr/eu-fondovi/esi-fondovi-2014-2020/op-konkurentnost-i-kohezija/

Projekt je sufinancirala Europska unija iz OP Konkurentnost i kohezija 2014.-2020. iz instrumenta Pomoć za oporavak za koheziju i europska područja „REACT-EU”.

 

Accessibility Toolbar